Menu Sluiten

Over Janneke

Hi!

Wandelen, reizen, avontuur en natuur. Daar kun je me ’s nachts voor wakker maken. Sinds mijn backpackreis door Australië en Nieuw-Zeeland – alweer vele jaren geleden – wist ik: er is nog zo veel op de wereld wat ik wil zien en doen! Elk beschikbaar moment grijp ik aan om er tussenuit te knijpen en mooie plekken in binnen- en buitenland te ontdekken. Liefst wandelend en te midden van de natuur.

Het mooie is dat ik mijn werk en hobby uitstekend kan combineren; ik ben freelance tekstschrijver en eindredacteur met mijn eigen Studio Klunder. En dus kan ik in de winter twee maanden op een tropisch eiland zitten terwijl ik schrijvend aan het zwembad mijn centen verdien en de volgende dag een bijzondere hike kan maken waar ik over blog op deze site. Voor mij de ideale manier om het nuttige en het aangename samen te brengen.

Mijn enthousiasme over natuur, reizen en wandelen breng ik graag op jou over. Ik vind dat mijn blogs moeten inspireren en uitnodigen om er zelf op uit te gaan. Wel zo handig dus dat ik vaak praktische tips geef waar je wat aan hebt. Ik zou zeggen: verlies jezelf in mijn reisavonturen en ga lekker op pad! 

 Janneke