Menu Sluiten

Over Janneke

Hi!

Wandelen, reizen, avontuur en natuur. Daar kun je me ’s nachts voor wakker maken. Sinds mijn backpackreis door Australië en Nieuw-Zeeland (in 2009), is het me duidelijk: ik wil nog zo veel meer van de wereld zien! Tussen werken en leven in Nederland door, knijp ik er vaak tussenuit om mooie plekken te ontdekken en het liefst wandelend te genieten van de natuur. Ik heb prachtige wandelingen gemaakt in onder andere Noorwegen, Nepal, Verenigd Koninkrijk, Vietnam, Duitsland en natuurlijk Nederland.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig tekstschrijver en eindredacteur via mijn eigen Studio Klunder, wat meteen een link is met deze website: ik houd van schrijven. Genoeg manieren dus om lekker te kunnen blijven schrijven. In mijn blogs lees je over mijn jarenlange reis- en wandelervaring die ik graag met je deel.

Ik vind het super als ik jou kan inspireren om ook de natuur in te trekken voor een gezonde en mooie wandeling. Daarom probeer ik ook altijd praktische tips over bijvoorbeeld vervoer of kleding mee te geven. Ik zou zeggen: verlies jezelf in mijn reisavonturen en ga lekker op pad! 

 Janneke